taiko – taidekauppa verkossa

TAIKO

TAIKO

”Taiko on taideverkkokauppa, joka myy aitoa suomalaista taidetta. Se on luonteva kohtaamispaikka ammattitaiteilijoille ja taiteen ostajille ympäri Suomen. Taikossa on tarjolla laaja valikoima maalauksia, grafiikkaa, valokuvataidetta ja veistoksia eri hintaluokissa. Ostaja voi etsiä taidetta monipuolisen hakutoiminnon avulla. Siinä haun voi rajata esimerkiksi hinnan, koon, aiheen ja tekniikan perusteella.  Taiko on lyhenne sanoista taide ja konst (taide ruotsiksi). Taiko tarkoittaa myös japanilaista rumpua. Taideverkkokauppa Taiko haluaakin rummuttaa suomalaisen taiteen puolesta.  

Taikossa on myynnissä taidetta vain ammattitaiteilijoilta. Laadun varmistamiseksi jokainen taiteiija on arvioitu tiettyjen kriteerien perusteella, ennen kuin hänet on hyväksytty Taikoon.”

Olin erittäin otettu varsinkin tästä viimeistä kappaleesta.  Olen hakenut ammattilaisten järjestöön ARS-Hämeeseen, vaan en ole päässyt.  Arvelin, etten nytkään täytä kriteereitä.  Olin oikeasti onnellinen, kun sain viestin, että minut on hyväksytty mukaan!  Olin jopa niin tunnollinen, että kirjoitin nimeni niin kuin se lukee passissa.

Ei muuta kuin toivotan kaikki ystäväni mukaan taideverkkokauppa Taikoon!

taiko

14.1.2017 sain iloisen uutisen:  Hei!   Taideteoksesi Kolme sisarta on myyty Taikossa. Onnittelumme!   Taikon henkilökunta on sinuun pian yhteydessä.   Terveisin, Taiko

Iloni oli ennenaikainen.  Paketoin taulun kuplamuoviin ja suojapaperiin.  Posti vei sen ostajalle Espooseen.  Paketti sai matkalla kolhuja ja yksi nurkka repesi.  Ostaja hermostui ja reklamoi, että tauluun on tullut ruhjeita.  Sain sen takaisin viikon kuluttua.  Ruhjeita ei ollut, mutta kauppa peruuntui.  Kyllä harmitti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.