iloisia uutisia taiderintamalta

NÄMÄ KISSAT PÄÄSEVÄT TAMMIKUUSSA NÄYTTELYYN

ti 4.12.2018

Olen maalannut syksyn mittaan kissa-akvarelleja ihan vaan siitä ilosta, että niille on kysyntää.  Toki pidän kissoista itsekin.  Meillä oli kotona minun lapsuudessani montakin kissaa.  Niistä valkoinen  pullea Tinttu on jäänyt erityisesti mieleen.  Tarjosin AkvArtin näyttelyn jurytykseen kolme maalausta (se oli maksimi) ja ilahduin, kun kaksi niistä pääse tammikuun näyttelyyn.  Ajankohta on 7.–27.1.2019.

Jyrytys AKVART

50 taiteilijaa tarjosi jyrytykseen yhteensä 126 työtä. Jyryttäjä Kati Immonen valitsi näyttelyyn 38 teosta 24 taiteilijalta.

Jyryttäjällä tosin ei ollut työtä tehdessään mitään tietoa siitä, kenen maalaamia mitkäkin työt olivat; tiedostojen nimet oli muutettu ja niiden järjestys sekoitettu. Muutamassa työssä oli mukana signeeraus, mutta nekin häivytettiin pois jyryttäjälle toimitetuista kuvatiedostoista.

Onneksi olkoon, olet mukana näyttelyssä!

Seuraavat teoksesi on hyväksytty näyttelyyn:

Kissanpäiviä 2018 450e
Uteliaat 2018 450e

terveisin
Sirkku Tuominen
Kissat ja koirat -näyttelysihteeri

 

HAMMAS MEHILÄINEN

Eikä tässä kaikki.  Minulla on ilo ja kunnia vierailla toisessakin Helsingin näyttelytilassa.  Hammas Mehiläisestä otettiin yhteyttä, että minä olen heidän seuraava taiteilijansa.  En tänä päivänä tiedä, mistä nimeni on bongattu – ehkä Taikon sivuilta – mutta näin tässä kävi.

Ripustan Eteläesplanadi 22:n odotustilaan ensi viikolla kymmenkunta akryyli- ja öljyvärimaalausta.  Ja mikä parasta, ne ovat siellä vuoden, se on myyntinäyttely, ei provisiota ja Hammas Mehiläinen maksaa niistä jopa pienen näyttökorvauksen.  Voiko taiteilija enempää pyytää:)

 

ASKARTELIN NÄMÄ KORTIT LINNAN MARTTOJEN OPASTUKSELLA

Mutta nyt keskityn askartelemaan sarjan uudennäköisiä joulukortteja pajamme joulutempauksiin!

 

ke 5.12.2018

Olen odottanut kuin kuuta nousevaa arvosanoja aineopintojen grafiikkakursseista.  Kannatti odottaa, sillä tänä aamuna piti oikein hieraista silmiä, näenkö unta.  Grafiikanopettajamme Anne on antanut minulle sekä metalligrafiikasta että carborundumista täydet viisi pistettä.

 

TÄYDET PISTEET GRAFIIKASTA, JEEEEEE!

Jännitin oikeasti, sillä en ole koskaan ennen saanut arviota grafiikasta.  Muista taiteen lajeista kyllä.  Tämä kannustaa jatkamaan.  Olen jopa miettinyt, että voisin tehdä lopputyön carborundum-tekniikalla.

There are 2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.