uusia sävyjä

SHOPPAILUHIMONI KESKITTYY TAIDETARVIKEKAUPPOIHIN

SHOPPAILUHIMONI KESKITTYY TAIDETARVIKEKAUPPOIHIN

Kävimme eilen Raamareiden taidetarvikekaupassa Tiiriössä.  Ostin grafiikanpapereita ja uusia öljyvärejä.  Tietenkin lempivärejäni sinistä ja ruskeita maavärejä, sienaa ja okraa.  Ja iso tuubi kuultavaa sinkkivalkoista.   Pääsin tänään kokeilemaan niitä työhuoneella.  Nyt on syntymässä uudenlaisia töitä.  Lähes abstrakteja.  Kuvia on luvassa, kunhan työt etenevät.

Minulla on tiedossa pienimuotoinen näyttely Hämeenlinnassa lääkärikeskus Mehiläisessa marras-joulukuussa.  Olen jo toisen kerran Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kuukauden taiteilija.  Kevätpuolella ripustamme Alfa-Art taidekoulun ryhmämme kanssa öljyväritöitä Helsingin Kaapelitehtaalle ja akvarelleja AkvArt galleriaan.  Maalaaminen sujuu vauhdikkaasti, kun tietää että työt pääsevät myös esille.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.