oi tempera

HUNTUTANSSI

HUNTUTANSSI

Syksyn temperamaalauskurssi lähenee minun osaltani loppua kohti.   Osallistun viikon kuluttua maanantaina kurssille viimeistä kertaa.  Muut jatkavat vielä seuraavalla viikolla.  Minä olen silloin jo muilla mailla.  Mietin otanko matkalle mukaan tuttuun tapaan akvarellivärit vaiko pigmentit.  Aika näyttää.  Olen nauttinut jokaisesta maalauskerrasta, sillä temperan jälki ihastuttaa edelleen.  Koskahan minä päätän, mitä oikeasti haluan tehdä isona.  Ainakaan aika ei tule pitkäksi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.