tapaninpäivän kyläily

ILOINEN JÄÄKAAPIN OVI - KESKELLÄ OTSON PIIRUSTUSNÄYTE

ILOINEN JÄÄKAAPIN OVI – KESKELLÄ OTSON PIIRUSTUSNÄYTE

Saimme Tapaninpäivävieraiksi Miikan perheen.  Joululaatikot maistuivat vielä kolmantenakin päivänä, samoin kalaruuat.  ”Onpa hyvää kakkua”, Otso kiitteli kun sai toisenkin palan mummin tekemää piimäkaakkua.  Vähän yli vuoden vanha Visakin syö jo itse ja vauhdilla.  Pojat kasvavat siihen tahtiin, että rupesimme jo suunnittelemaan, koska Otso tulee mummolaan yökylään.  Viimeistään kesällä mökille.  Mummi lupasi, että voimme paistaa lettusia vaikka joka päivä.

 

VISA JA OTSO INNOSTUIVAT KIRJOITTELEMAAN

VISA JA OTSO INNOSTUIVAT KIRJOITTELEMAAN

Päivän suurin hitti oli Espanjasta ostamamme magneettikirjaimet, joista voi muotoilla nimiä ja mietelauseita jääkaapin oveen.  ”Tämä koukuttaa”, Laurakin totesi, kun muotoili sanaa Joogiurho.  Onkohan se Jussi-pappa.

Laura on taiteilija mitä suurimmassa määrin.  Hän on virkannut Otsolle toinen toistaan herkullisempia leivonnaisia.  Otso järjestää teekutsuja pikkukeittiössään.  Ehdotin, että hän voisi perustaa käsityöblogin.  ”Voin lähettää sinulle kuvan kerran viikossa, saat päivittää”, hän lupasi auliisti.  Tässä ensimmäinen taidonnäyte:

LAURA ON VIRKANNUT HURMAAVIA LEIVONNAISIA

LAURA ON VIRKANNUT HURMAAVIA LEIVONNAISIA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.