talven tunnelmia

Lumiporsaan kyydissä kohti kevättä!

Lumiporsaan kyydissä kohti kevättä!

Miika lähetti sähköpostissa lumisia terveisiä Espoosta.  Lumileikit jaksavat viehättää lapsosia.  Olen ollut tyytyväinen, että Hämeenlinnan korkeudellakin on lumipeite.  Kelit ovat pysyneet mukavasti pakkasen puolella, joten kadut eivät ole liukkaita.  Laura ja Miika esittelivät Kauklahdessa käydessämme urheilukaupasta ostamiaan liukuestekenkiä.  Niissä oli pienet piikit, jotka painuvat kivilattialla kävellessä jonkin verran sisään.  Harkitsen vakavasti hankkivani samanmoiset.  Pelkään oikeasti liukastumista ja eniten sitä, että venäyttäisin ranteeni.  Milläpä sitten maalata.

 

VÄREJÄ HARMAASEEN TAMMIKUUHUN

VÄREJÄ HARMAASEEN TAMMIKUUHUN

Olen kaivannut värejä talven harmauteen.  Tulppaanikimppu piristi kummasti.  Laitoin meille tarjolle vitamiinipommiksi hedelmiä ja lämmikkeeksi kupilliset vahvaa kahvia.  Myös tumma suklaa ja mantelit antavat voimia.  Viikon kuluttua on jo helmikuu ja valon määrä lisääntyy.  Vaan seuraava kesä on kyllä vielä kaukana.

 

MAKEITA JA KIRPEITA MAKUJA

MAKEITA JA KIRPEITÄ VITAMIINIPOMMEJA

Ruokakaupoissakin voi tehdä heräteostoksia.  Löysin Lidl’in kasvisosastolta vekkuleita pikkubanaaneja ja vekkuleita pikku chilipaprikoita.  Ostin niitä ihan vain mielen piristykseksi.  Jussin herkkua on oranssinkiiltävä khaki, ostin siis sellaisenkin.  Minun makuuni se on turhan makea.  Avocadoa meillä kuluu jatkuvasti, sillä se maistuu sellaisenaan leivän päällä ja sitruunan kera salaateissa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.