todentumia

IMG_0375

Kirjoituksia Koneesta kirjoittajakurssilla vuorossa oli Johanna Lemettisen maalauksia.  Olipa outo näyttely.  Kuvat kutsuivat katsomaan.  Kyseessä oli naisnäkökulma, vallan käyttö ja rajat.  Ensimmäinen tehtävämmekin liittyyi rajoihin.  ”MIettikää alkuverryttelynä sanoja raja, rajoituksin, rajoittuminen”, opettajamme Päivi kehotti.  Toinen tehtävä johdatti meidät maalauksen ”Tied down” eteen.  Siinä balettitanssijatar makasi alastomana mustalla alustalla ja hänet oli sidottu vaaleanpunaisella silkkinauhalla.  Saimme kirjoittaa tarinalle taustan.  Heleä nauru täytti gallerian, kun itse kukin luki kehittelemiään kauhutarinoita.  Kolmantena tehtävänä oli miettiä katsetta ja kertoa kuka katsoo ketä ja miksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.