nimiäiset siirtyivät

NIMIÄISPIIRAITA FETA-PINAATTI, LOHI- JA SIENITÄYTTEILLÄ

NIMIÄISPIIRAITA FETA-PINAATTI, LOHI- JA SIENITÄYTTEILLÄ

Mikähän siinä on ettei Annan nuorimmaiselle saada nimeä ollenkaan.  Nimiehdotus on kyllä kerrottu, mutta sekään ei ole varma.  Toivon, että olisi, sillä se on mieleinen.  Nimiäiset piti olla viikko sitten, eivät olleet.  Seuraava jo varma päivä oli sunnuntai 15.2.  Minä pakkasin lahjapehmolelun lahjakassiin ja askartelin kortin.  Jussi haki juhlakansalle kaupasta neljä komeaa lohifilettä graavia ja savustusta varten.  Minä hehkutin koko eilisen illan pikkukeittiössäni uunia.  Viimeinen nimiäispiirakka oli vielä paistumassa, kun tyttäreltä tuli viesti:

”Hei juhlakansa!  Puolet kummeista ei pääsekään sunnuntaina paikalle, joten siirrämme juhlat suosiolla.  Uusi ajankohta on noin kuukauden kuluttua, kun isovanhemmat ovat palanneet Aasiasta.  Pahoittelut.  Parhain terkuin Anna + Tuomo + pojat.”

Olin oikein oikein pahoillani, sillä matkan jälkeen minulla on näyttelyvalvontasuma ja lähes joka viikonloppu kiinni.  No, ehkäpä he saavat vauvalle nimen ilman minuakin.  Onneksi viikonloppuna vietämme laskiaisriehaa Nummelassa.  Kalat ja piirakat päätyvät siis sittenkin juhlakansalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.