canastaa ja teatteriesityksiä

CANASTAN LUMOISSA

CANASTAN LUMOISSA

Vietimme Liisa K:n kanssa kaksi kultturellia päivää huhtikuun puolessa välissä Hämeenlinnassa canastapelin, teatterin ja shoppailun sekä ruokaseikkailujen parissa.  Kävin Goodmanilla ennakkoäänestämässä eduskuntavaaliehdokastani, löysin Tavastilasta Aleksi 13 alemyynnistä kevättakin -60 % alennuksella ja kirpparilta uusia sinivalkoisia lautasia.  Nautimme sushilounaan torin laidalla sijaitsevassa kiinalaisessa ravintolassa.  Herkistelimme illalla kahdestaan ”Carola – ei aina käy niin kuin haaveillaan” -musiikkiesityksessä.

HÄMEENLINNAN TEATTERIN KEVÄTTARJONTAA 2015

HÄMEENLINNAN TEATTERIN KEVÄTTARJONTAA 2015

Seuraavana aamuna pelasimme innolla canastaa, kunnes oli aika pukeutua seuraavaan teatteriesitykseen.  Nyt vuorossa oli ”Tie Mekkaan”, jonka tähtinä vierailivat Ritva Oksanen ja Heikki Kinnunen.  Esitys oli koskettava.  Sen ikiaikainen ja maailmanlaajuinen tarina kantoi hyvin lähes kolmen tunnin esityksen ajan.

 

LIISA K JA JUSSI AAMIAISELLA

LIISA K JA JUSSI AAMIAISELLA

Tarjosin myöhäisen lounaan Thaimaan hengessä.  Jälkiruuaksi nautimme teet ja Liisan tuomaa makeaa toscakakkua.  Ehdimme hädin tuskin pelata pari kierrosta (Liisa voitti) ennen kuin hänen junansa lähti paluumatkalle Helsinkiin.  Saatoimme Jussin kanssa Liisan asemalle ja teimme sen jälkeen iltakävelylenkin leudossa säässä.  Se kannatti, sillä näimme radanvarressa kevään ensimmäiset herkät sinivuokot.  Se antoi uskoa kevään heräämiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.