kirppari- ja inkkariruokapäivä

KIRPPARILÖYTÖJÄ PIKKUPOJILLE

KIRPPARILÖYTÖJÄ PIKKUPOJILLE

Aamulla puolessa välissä huhtikuuta Hämeenlinnassa satoi räntää.  Mittarissa oli pari plusastetta.  Siis mitä oivallisin päivä käydä kaupoissa ja kirpparilla ja ulkona syömässä.  Tein tapani mukaan löytöjä pikkupojille.  Miska saa vauvakirjan.  Isommille pojille luen kesällä mökillä Richard Scarryn kuvakirjoja.  Niistä kaikki pitävät.  Autot kiinnostavat aina, samoin perinteiset legopalikat.

Hämeenlinnassa on paljon hyviä lounaspaikkoja, mutta intialainen ravintola on loistanut poissaolollaan.  Nyt sekin puute on korjattu.  Löysimme mainoksen perusteella Visamäestä OM -nimisen paikan, joka on toiminut vasta vajaat kaksi kuukautta.  Buffetlounas oli maittava ja aidon oloinen.  Tulisuutta löytyi mutta raita ja jälkiruuaksi tarjottu lassijuoma tasoittivat makua.  Kasvisvaihtoehtojakin oli kaksi.  Olen usein todennut, että vähemmän on enemmän.  Ruuan mausta nauttii, kun vaihtoehtoja ei ole liikaa. Tänne palaamme toistekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.