paikallisväriä

ULJAS SOTURI

ULJAS SOTURI

Huhtikuussa 2015 Kreetalla

Kun kulkee viikon kamera olalla, matkaan tarttuu jos jonkinlaisia kuvia. Pääasiassa tietenkin maisemia, kukkia ja sydäntä lähellä olevia ruokakuvia. Yritän löytää kuvauskohteeksi myös paikallisväriä.

SALSKEA KREETALAINEN

SALSKEA KREETALAINEN

 

SALSKEA SUOMALAINEN

SALSKEA SUOMALAINEN

Jokainen lomamatka on erilainen. Kuvia selaillessa muistot palaavat elävästi mieleen. Nykytekniikalla digikuvia tulee otettua aivan liikaa. Yritän käydä ne läpi jo matkan aikana ja poistaa tuplaotokset. Silti kuvia kertyy siinä määrin, että pitää tehdä valintaa, mitä säilyttää. Ja parhaat kannattaa tietenkin julkaista muidenkin iloksi.

 

KANSALLISASUJA

KANSALLISASUJA

Tuttavapiirillämme on tapana viettää silloin tällöin teemailtoja. Seuraavaksi tiedossa on tietenkin Kreeta-ilta. Tarjoamme vieraille välimerellisiä ruokia ja ilahdutamme (?) näyttämällä pienen tarkoin valikoidun otoksen matkakuvia.

Itse olemme päässeet maku- ja kuvakierroksille sellaisiin kohteisiin, joissa emme ole käyneet. Kuten esimerkiksi Etelä-Amerikkaan, Kiinaan, Australiaan ja Taiwanille. Minnekähän seuraavaksi. Kesällä lomailemme mökillä, mutta syksyn tullen tiedän, että minua polttelee taas matkakuume..

NIMIKKOPENSIONAATTI HANIASSA

NIMIKKOPENSIONAATTI HANIASSA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.