pieni maalari maalaa

SAMU-MAALARI

SAMU-MAALARI

”Maalataan”, Samu 2,5 v ilmoitti joka kerran, kun kävi työhuoneessani.  Niinpä me maalasimme.  Jaksan aina ihailla lasten luomiskykyä.  Poika valitsi punaista ja vihreää vesiväriä, suuren siveltimen ja suuren paperin.  Sen jälkeen maalaaminen sujui käden käänteessä.  Mitähän vielä syntyykään, sillä meillä on edessä monta tuotteliasta maalauspäivää.

Toinen suosikki on mummin laaja lastenkirjavalikoima.  ”Luketaan”, pikkumies toivoi ja niinpä me luimme Nalle Puhia ja muumeja.  Kolmas kestosuosikki ovat pikkuautot.  Niitäkin mummin ja papan kotoa löytyy kelpo valikoima.  Samu tutkaili myös mummin Unicef-nukkeja.  ”Mikä tämä on?” hän kysyi.  Kerroin, että kahvinruskean nuken nimi on Ebony.  Samu sanoi ”aha” ja vähän myöhemmin ”Heponi, i-ha-haa”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.