taidegraafikot keskiaikamarkkinoille

VANHA PUUPIIRROSLAATTA JA KAIVERTIMIA

VANHA PUUPIIRROSLAATTA JA KAIVERTIMIA

Toivottavasti.  Innostuin ajatuksesta marttaillassa.  Siellä tapahtumanjärjestäjät kertoilivat keskiaikajuttuja niin kiinnostavasti, että halusin heti päästä mukaan.  Olisin toki päässyt marttojen mukana talkoolaiseksi, mutta ajatus lipunmyynnistä ei houkutellut.  Niinpä keksin, että me grafiikan käsityöläiset voisimme vuokrata oman kojun ja pitää vaikkapa työnäytöksiä.  Hankkeella oli enemmän kuin kiire, sillä myyntipaikkojen hakuaika päättyi vappuna.  Puheenjohtajamme Petra näytti vihreää valoa ja sanoi, että hoida vaan varaus.  Minä ryhdyin tuumasta toimeen ja hakemus näillä saatesanoilla lähti aamulla:

 

IMG_1113”Paperihuone ry on hämeenlinnalainen graafikkojen yhteisö. Keskustelin toiminnanjohtaja Sanni Hallanvaaran kanssa mahdollisuudesta osallistua käsityöläisinä markkinoille. Hän piti ajatusta hyvänä ja sanoi, että se olisi jotain uutta.  Olemme valmiit päivystämään kojussa perjantaista sunnuntaihin ja esittelemään eri grafiikan lajeja. Voimme ottaa myyntiin vedoksia ja käsintehtyjä postikortteja. Voimme pitää myös työnäytöksiä. Puupiirros sopii hyvin keskiajan henkeen.  Meillä on toukokuussa kahden viikonlopun mittainen puupiirroskurssi, jossa voimme valita työstettäviksi keskiaikaan sopivia aiheita.  Toivottavasti yhteistyömme onnistuu.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.