aurinkopäivä pihaleikeissä espoossa

MUMMILLA JA OTSOLLA ON KESÄTUKKA

MUMMILLA JA OTSOLLA ON KESÄTUKKA

Kävin toukokuun viimeisellä viikolla Helsingissä Marilla kampaajalla.  Nyt punaiset kiharat liehuvat suvituulessa.  Jatkoin matkaa yökylään Kauklahteen.  Otso ja Visa toivottivat hymyilevinä mummin tervetulleiksi ja kiipesivät syliin.  Myös Otsolla oli kesätukka.  Laura-äiti otti meistä heti kättelyssä kuvan.  Lupasin Lauralle, että hän saa pitää pitkästä aikaa vapaapäivän ja lähteä vaikka shoppailemaan ilman pikkuväkeä.  Lauralle se sopi.

 

LUIN OTSON LEMPIKIRJOJA ILTASADUKSI

LUIN OTSON LEMPIKIRJOJA ILTASADUKSI

Otso kävi aamulla heräilemässä mummin vieressä.  Aamupuuron jälkeen pakkasimme pillimehua evääksi ja lähdimme kahdestaan metsäretkelle.  Se on ollut meidän juttu joka kerran Kaukllahdessa käydessäni.

 

METSÄN POIKA

METSÄN POIKA

Poika kiipesi rohkeasti isojen kivenlohkareiden päälle ja hyppäsi alas.  Kallioilla hän viiletti niin että mummilla oli tekemistä pysyä perässä.  Näimme metsässä kolme valkohäntäpeuraa ja taivaalla keltaisen helikopterin.

Kun Visa meni päiväunille, Laura sanoi hei hei.  Me vietimme pikkupoikien kanssa koko iltapäivän pihalla.  Onneksi sattui kaunis aurinkoinen päivä, jota tosin tuuli viilensi.

 

AKTIVITEETTEJA, HIEKKALAATIKKO JA TAUSTALLA OTSO HYPPII TRAMBOLIINILLA

AKTIVITEETTEJA, HIEKKALAATIKKO JA TAUSTALLA OTSO HYPPII TRAMBOLIINILLA

Pihalla on Miika-isin ja Jussi-papan rakentama hiekkalaatikko sekä vasta hankittu tramboliini.  Hypyt olivat välillä aika rajuja, kun molemmat poikaset villiintyivät, mutta onneksi oli turvaverkko.

 

HIEKKALAATIKKOLEIKKEJÄ

HIEKKALAATIKKOLEIKKEJÄ

 

KORISTEOMANAPUUN KUKAT AUKEAT PIAN

KORISTEOMANAPUUN KUKAT AUKEAT PIAN

Palasin virkistävän leikkipäivän jälkeen iltajunalla Hämeenlinnaan.  Tulen varmasti kesän mittaan useastikin jatkamaan leikkeja ja odottelen myös pikkuväkeä mökille.  Otsolle on ostettu jo oma onki ja hän haaveili pääsevänsä isin ja papan kanssa veneretkelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.