kotipihahaaste

KOTIPIHAHAASTE 1/3

KOTIPIHAHAASTE 1/3

Facebookissa pyörii jos jonkinlaisia haasteita.  Ohitan ne yleensä sujuvasti.  Paitsi jos joku haastaa henkilökohtaisesti.  Sisko haastoi kukkakuvilla.  Hänellä on hurmaava vanha pihapiiri Sipoossa.  Siellä kukkii niin juhannusruusut kuin pionitkin.  Minun kukkatarhani jäi Espoon kotiin.  Nyt kun vietämme entistä enemmän aikaa mökillä, olen istuttanut vanhoja perennoja ja yksivuotisia kesäkukkia silmäniloksi.  Toissapäivän sade hakkasi unikot maahan, mutta sitä ennen ne olivat komeita.

KOTIPIHAHAASTE 2/3 - VALEANGERVOJA

KOTIPIHAHAASTE 2/3 – VALEANGERVOJA

Äiti istutti jo 1960-luvulla mökille vuorenkilpiä, valeangervoja ja hopeahärkkiä sekä kaiken peittävää tappolehteä.  Kaikki ne kukoistavat edelleen. Samoin isän 50-vuotislahjaksi saatu alppiruusu jaksaa kukkia keväästä toiseen.

Minun uushankintojani ovat iirikset, malvat, luostarinkellot, punahatut ja sormustinkukat.  Kesän mittaan on hauska seurata, mitä milloinkin putkahtaa esiin.  Syksyn kukkijoita ovat kallionauhukset ja syysleimut.  Istutin tänä vuonna auringonkukkia.  Saa nähdä, ehtivätkö ne kukkaan.  Jussi haaveilee istuttavansa vielä vanhoilla päivillään omenapuun.  Mikä ettei, onhan siitä iloa aikanaan jälkikasvulle.

 

JUHANNUSRUUSUT AUKESIVAT VASTA HEINÄKUUSSA

KOTIPIHAHAASTE 3/3 – JUHANNUSRUUSUT AUKESIVAT VASTA HEINÄKUUSSA

Tänä kesänä juhannusruusut puhkesivat kukkaan vasta heinäkuun alussa.  Nyt helleaallon myötä ne taitavat kukkia ennätysnopeasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.