makumatka nam kirjanen valmistui – ensimmäinen osa

1

Olen kirjoitellut ruokablogiin ruokamuisteluita sydämellä.  Ajattelin, että niistä voi olla iloa läheisille pienen kirjan muodossa.  Arvostan edelleenkin enemmän käsin kosketeltavia kirjoja kuin nettiartikkeleita.  Selaan mielelläni taidolla kuvitettuja keittokirjoja ja löydän niistä inspiraation lähteitä.  Nettiä käytän silloin, kun tarvitsen tarkan reseptin.

Makumatka – nam syntyi aika spontaanisti.  Kirjoittelin jutut uusiksi, vaikka hikipisarat.net ruokamuistosivustolla onkin paljon samaa tekstiä.  Mikähän siinä on, että hyvä ruoka saa sydämen sykähtämään ja siitä jää muistoja pitkäksi aikaa.   Varoitan että tämä tarina on pitkä, mutta sitä voi nauttia pienissä annospaloissa.  Julkaisen tämän kahdessa osassa ihan vain sen vuoksi, ettei liian pitkä teksti rupea ahdistamaan.

Makumatka nam osa yksi – olkaa niin hyvät:

 

2a

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

 

22

23

24

25

26

27

 

28

29

30

31

33

32

Tarina jatkuu…. Kirjasen toinen osa vie makumatkalle Aasiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.