lapinkävijöiden valokuvia

JOUKKUE PYHÄTUNTURIN MAASTOSSA

JOUKKUE PYHÄTUNTURIN MAASTOSSA

Risto, Jussi, Veikko ja Seppo viettivät ruskaviikon syyskuun loppupuolella Pyhätunturin maastossa.  Sää oli vaihteleva.  Välillä satoi kaatamalla, välillä aurinko pilkisteli.  Olin laittanut kameran Jussille matkaan ja kännykässä oli toinen.  Kuvasaalis jäi kuitenkin paljon vähäisemmäksi kuin toivoin.  Mutta jotain sentään tarttui.

 

SUOLAMPI

SUOLAMPI

Nämä kuvat ovat kännykällä otettuja.  Punainen pikkukamera on toistaiseksi hukassa.  Ehkäpä saan taas kerran uuden?

 

KOIVUT OLIVAT KELTAISIA

KOIVUT OLIVAT KELTAISIA

 

 

pyha2

MAASTOSSA

 

SOUTAJAN KODALLA SADESÄÄSSÄ

SOUTAJAN KODALLA SADESÄÄSSÄ

 

SOUTAJAN HUIPULLA

SOUTAJAN HUIPULLA EI SATANUT

Risto joutui lähtemään kiireidensä vuoksi etuajassa.  Hän kirjoitti matkatunnelmistaan jälkeen jääneille tähän tapaan:  ”Mitenkäs teillä siellä menee?  Tahdon vielä lausua erityiset kiitokseni onnistuneesta jälleennäkemisestä sekä lisäksi kiittää erityisesti Seppoa käypäsistä olosuhteista – sauna tietenkin tärkeimpänä, Veikkoa edullisesta ja sujuvan perhmeästä logistiikasta sekä Jussia erinomaisesti järjestetystä (=delegoidusta) matka-aamiaisesta sekä johdatuksesta uuteen ja ihmeelliseen päivittäisblogimaailmaan….   Ja tietenkin kaikkia nostalgisesta seurasta!  Mukavaa erilaista elämää siellä napapiirin toisella puolella!  toivottelee Risto.

Matkaveljet lähettivät kiitokset viestistä ja jatkoivat:  ”Kyllähän tiedät miten isättömillä lapsilla menee: haahuillaan päättömästi ympäriinsä.   Ja syömisen kanssakin on niin ja näin.  Halpaa hernesoppaa ja vetistä kalakeittoa.  Muuten menee hyvin.  Käytiin Luostolla ametistikaivoksella.  Hieno reissu.  Huomenna nokka kohti Pudasjärveä.  Niin kuin kirjoitit, kokonaisuutena onnistunut turnee.  Matkaveljet V & S & J”.

 

TUNNELMAKUVA TULIPAIKALTA

TUNNELMAKUVA TULIPAIKALTA PYHÄN RINTEELLÄ

Tapasimme Veikon ja Liisan matkan jälkeisellä viikolla.  Veikolla oli tuliaisina minun pikkukamerani, joka oli pudonnut Jussin taskusta auton lattialle.   Kuvasarja sai kuin saikin siis jatkoa.

 

JUSSI JA VEIKKO YÖPYIVÄT PALUUMATKALLA PUDASJÄRVELLÄ

JUSSI JA VEIKKO YÖPYIVÄT PALUUMATKALLA PUDASJÄRVELLÄ

Paluumatka sujui menomatkaa helpommin, sillä miehillä oli oiva majapaikka Sepon ja Arjan kesäpaikassa.   He ovat kunnostaneet voimia säästämättä perinteitä kunnioittaen Kiviniemen taloa ja ympäristöä ja onnistuneet siinä hyvin.

 

TUKEVA ILLALLINEN KIVINIEMESSÄ

TUKEVA ILLALLINEN KIVINIEMESSÄ

Arja tarjoili maukasta hirvipataa ja Seppo valikoi siihen sopivaa punaviiniä tarjolle.  Tässä Jussin terveiset:  ”Kiitokset isäntäväelle, yöunet olivat makoisat ja kestitys perusteellisen hyvä!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.