blinipannukakkua ja kirjasuosituksia marttaillassa

TALVITARJOILUA

TALVITARJOILUA

Tämä marttailukevät 2016 on alkanut suotuisasti.  Tapaamisten aiheet ovat kolahtaneet ainakin minuun.  Ensimmäisellä kerralla sain jakaa tarot-tietoutta ja nyt toisella tapaamisella aiheena oli suosikkikirjat.

 

KIRJASUOSITUKSIA

KIRJASUOSITUKSIA

Minä hehkutin täysillä Ehtoolehto-sarjaa.  Lähes kaikki esittelivät omia lempikirjojaan.  Puheenjohtajamme Riitta lukaisi netistä löytämänsä suomalaisille tehdyn kirjalistan.  Siinä oli lueteltu 100 kirjaa, jotka jokaisen pitäisi lukea.  Hän luetteli malliksi 50 ensimmäistä.  Totesin, että olin lukenut niistä 43.

 

TERHIN HERKKUHILLOJA

TERHIN HERKKUHILLOJA

Marttailtojen ilo on tarjoilu.  Meidän emäntäryhmämme oli vuorossa.  Eija oli paistanut pellillisen blinipannukakkua.  Me muut toimme siihen lisukkeita.  Minä tein marttojen ohjeen mukaan kasvistäytteen.  Terhi tarjoili omatekoisia hilloja.   Maustekurkut, jogurtti ja hunaja täydensivät tarjoilun.

Kahden viikon kuluttua aiheena on naisen terveys.  Pyydämme apteekeista näytteitä ja saamme todennäköisesti asiantuntijan kertoilemaan hyvinvoinnista ja jaksamisesta.  Hyvältä tämäkin teema kuulostaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.