haave

HAAVE - KOLLAASI

HAAVE – KOLLAASI

Ihastuin kollaaseihin Vanajaveden opiston kurssilla 2014.  Ilmoittauduin innolla mukaan seuraavanakin vuonna.  Kurssi peruuntui, sillä osanottajia ei ollut tarpeeksi.  Ilmoittauduin uudelleen tänä vuonna, vaikka arvelinkin että petyn taas.  Kuinka ollakaan, kurssi toteutui seitsemällä osanottajalla.  Jee, tätä iloa riittää nyt koko kevääksi.

Opettajamme Hannele Tarna jatkoi siitä, mihin edellisellä kurssilla päädyimme.  Hän antoi ensimmäisen kerran aiheeksi ”joko lahja tai haave”.  Sen jälkeen jokainen saa jatkaa omaan tahtiin.  Tavoiteena on tehdä kollaasitekniikalla yhtenäinen sarja.  Tästä minä pidän.  Sarjaidea toimii parhaiten, jos suunnittelee näyttelyä.  Nyt täytyy miettiä tarkkaan, mitä haluan kollaaseilla kertoa.  Minun työni syntyvät yleensä spontaanisti.

KOLLAASIASKARTELU ON HYVIN MEDITATIIVISTA

KOLLAASIASKARTELU ON HYVIN MEDITATIIVISTA

Niin tänäänkin.  Haaveeni oli valo ja aurinko ja heleät värit.  Pianonkoskettimet johdattivat musiikkiin ja nuotteihin.  Haaveita ei tarvitse selittää.  Tuttavat kyllä tunnistavat, miksi tällainen teos syntyi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.