aurinkotervehdys

HEMPEÄ KOLLAASINI ENTEILEE KEVÄTTÄ

HEMPEÄ KOLLAASINI ENTEILEE KEVÄTTÄ

ti 9.2.2016

”Miettikää jotain sanaa, joka tuntuu nyt ajankohtaiselta ja sommitelkaa siitä kollaasi”.  Tällainen tehtävä tänään.  Minä halusin tehdä hempeän kukkaistervehdyksen, vaikkei se vielä olekaan realistista.  Siis taiteilijan vapaudella.  Lopulta annoin sille nimeksi Aurinkotervehdys, sillä sellainen sana putkahti esiin ihan etsimättä.

”Kurssin aikana jokainen tekee myös yhden tekstiilikollaasin sekä kolmiulotteisen työn”, opettaja jatkoi tehtävänantoa.  Varmisten, ettei tarvitse ommella, sillä sitä en osaa.  Ei tarvitse, liima riittää.  Eiköhän sekin sitten onnistu.  Minulla on runsas kokoelma pitsejä, sillä tein niistä Espoon aikoina taiteen ja perusopetuksen kurssin lopputyön.  Taidanpa siis palata pitsien satumaailmaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.