tekstiilikollaasi ”hääpari”

HÄÄPARI

HÄÄPARI

Vanajaveden opiston kevään 2016 kollaasikurssilla meillä on vapaat kädet tehdä omannäköinen ja omavalintainen sarja.  Mutta kas, opettajalla olikin meille haasteita tekniikan suhteen.  Ei riitä, että leikkaamme, revimme ja liimaamme papereita.  Toteutamme yhden työn tekstiileillä ja yhden kolmeulotteisena.

Minä sovelsin vähän.  Käytin tekstiiliversioon myös paperia, sillä hääparin kasvojen väkertäminen kankaasta olisi vaatinut ompelua.  ”Kyllä tämä menee läpi”, Hannele -opettaja totesi.  Kurssitoverit tekivät taidokkaita ompeleita.  Minun ilotteluni ei ehkä ollut teknisesti kummoinenkaan, mutta hauskaa sen tekeminen kyllä oli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.