naisen naamio

SULOTTARET

SULOTTARET

Olen pitkään tuuminut, mitä oikein haluan tehdä maalaussaralla.  Kunnes kaikki loksahti kohdalleen kollaasi-innoituksen myötä.  Värikkäiden papereiden repiminen ja liimaaminen on tosi hauskaa, mutta ei niistä töistä saa oikein näyttelykelpoisia.  Mutta kas, kun ottaa akryyli- ja öljyvärit käyttöön, rupeaa syntymään.

 

KAKSOSET

KAKSOSET

Tein akryylillä pohjamaalaukset.  Ripottelin märälle pinnalle hiekkaa ja sahanpurua.  Annoin kuivua yön yli.  Otin valokuvia omista naamioista, joita on kertynyt matkamuistoina niin Venetsiasta kuin Aasiastakin.  Muokkasin ne photoshopilla ja printtasin erikokoisia versioita.

TUHKIMO JA SISARET

TUHKIMO JA SISARET

Ensimmäinen ongelma oli, miten saan paperitulosteet liimattua kangaspohjille.  Kokeilin huonolla menestyksellä akryylimediumia ja decoupage-lakkaa.  Kunnes muistin, että olin hankkinut jollekin kurssille akryylibinderia juuri tähän tarkoitukseen.  Ja se toimi.

 

HÄÄPARI

HÄÄPARI

Yhdistelin ennakkoluulottomasti sekä paperia että tekstiilejä.  Vuosia sitten taiteen perusopetuksen lopputyön aiheenani oli pitsi.  Minulla on vieläkin tallella toinen toistaan ihastuttavampia pitsinpalasia.  Niillekin löytyi taas käyttöä.

POIKASET

POIKASET

Liimausurakan jälkeen pääsiin maalaamaan.  Viimeistelin työt kuullottamalla ne öljyvärillä.  Tämä projekti on ollut yksi hulluimmista ja hauskimmista.  Eikä loppua ole vielä näkyvissä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.