paluu kesän jälkeen kaupunkiin

SISÄPIHAMME ON KOKENUT MUODONMUUTOKSEN

SISÄPIHAMME ON KOKENUT MUODONMUUTOKSEN

su 4.9.2016

Vaikka mökkikausi jatkuukin, minulla on mieli jo kaupungin syysaskareissa.  Palasimme eilen illalla Saariselältä sateiseen Hämeenlinnaan.  Tänään sunnuntaina vietin koko poutapäivän taidekasarmilla.

 

TAIDEKASARMILLA OLI AVOIMET OVET

TAIDEKASARMILLA OLI AVOIMET OVET

Siellä oli avoimet ovet ja väkeä kulki tasaiseen tahtiin katsomassa taiteilijoiden työhuoneita.  Minulla oli ilo päivystää yhdessä Anna-Maijan kanssa alakerran taidekirpputorilla.  Annoin halukkaille hyviä tarot-ennustuksia.  Lyhentämätön tuotto (vähäinen) meni Hämeenlinnan Taiteilijaseuralle.  Asiakkaita kävi päivän mittaan 15.

Kotipihalla Palokunnankadulla meitä odotti yllätys.  Viikon poissaolon jälkeen pihapiiri oli saanut katteen.  Mitä siihen tulee, se jää nähtäväksi.  Vanha kotimme on edelleen myynnissä, mutta välittäjältä tuli lomamme aikana positiivinen tekstiviesti.  Yksi asunnonkatsoja jäi miettimään ostoa.  Peukutamme hartaasti.

 

eija_piironen_juliste

Huomenna Galleria Paperihuoneella tapahtuu.  Syyskuun taiteilija lahtelainen Eija Piironen sekä oma jäsenemme Piela Auvinen ripustavat uudet näyttelyt.  Lupasin olla paikalla apunaisena.

 

8palettia

Tiistaina Galleria Tärinässä Riihimäellä tapahtuu.  Ripustamme taiteilijasiskojen kanssa näyttelyn otsikolla ”8 palettia”.  Mitä töitä sinne vien, en vielä tiedä.  Minulla on työhuoneella runsaasti kollaaseja odottelemassa.  Ajattelin valita niistä maalauksellisimmat näyttelyyn.  Siinäpä tälle viikolle haasteita.

 

ke 7.9.2016

Olipa mukava halata pitkästä aikaa taiteilijasiskoja.  Meitä oli seitsemän paikalla Galleria Tärinässä.  Kun ripustusseinät jokaiselle oli päätetty, homma sujui jo rutiinilla.

 

KOLLAASINI PÄÄSIVÄT PUNAISELLE SEINÄLLE

KOLLAASINI PÄÄSIVÄT PUNAISELLE SEINÄLLE

Punainen seinä sopi mainiosti minun kollaaseilleni.  Kenenkään muun töille se ei olisi sopinutkaan.  Olimme kaikki tyytyväisiä lopputulokseen.  Avajaisissa kävi sopivasti väkeä.  Olin ilahtunut kun Hämeenlinnan Taiteilijaseuran Pirjo toi minulle ja ystävälleen Kaijalle kukkaset.  Taiteilija kiittää.

 

to 8.9.2016 Jussin syntymäpäivä

”Joko saa herättää papan onnittelulaululla?”  tekstiviesti kysyi aamukahdeksalta.   Miikan ja pikkupoikien kuoro heläytti onnittelusävelet puhelimessa.  Meillä syntymäpäivät ovat aina olleet juhlahetkiä.  Niin tänäänkin.

 

ONNEA JUSSILLE!

ONNEA JUSSILLE!

Minä katoin aamiaistarjottimen lahjapaketin kera.  Jussi sai Jussinpäivänä kaksi osaa ”Miehet mustissa” -sarjasta.  Niistä jälkimmäisessä ei ollut ääntä.  Toivottavasti tässä uusintalahjassa on.  Testaamme illalla.

 

pe 9.9.2016

Pakkaamme taas.  Lähdemme viikonlopun viettoon Espooseen ja sieltä neljän päivän syyslomalle Liin ja Kaizun kanssa.  Suuntana on Budapest.  Raportti seuraa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.