uniikkivedoksia

KAKSI NEITOA

KAKSI NEITOA

Mielessä on ollut jo pitkään kokeilla useamman laatan yhdistelmiä.  Kun niihin lisää vielä chine collé -materiaalia, riski onnistumisen suhteen on suuri.  Niin tänäänkin.  Ensimmäisen suuritöisen vedoksen revin, sillä ohut kultainen silkkipaperi kupruili ikävästi.  No, toinen yritys onnistui, kun maltoin valita hyvinkäyttäytyviä kultahippupapereita.

 

TYTTÖ JA VIUHKA

TYTTÖ JA VIUHKA

Tämä pitsineitonen on vähän kuin Liisa Ihmemaassa.  Kakkoslaatta kun ei oikeasti esitä mitään konkreettista, mutta yhteisvaikutelma oli yllättävä.  Siinä saa katsoja tehdä omia tulkintoja.  Väriskaala on hentoinen, mutta tähän työhön se sopii.

 

PITSIHELMAT

KUKKAHATUT

Kolmas vedos on yhden laatan kokoinen, mutta vaativa.  Vedostin toisen värikerroksen ensimmäisen päälle.  Ensimmäinen yritys ei kohdistunut ihan täsmälleen oikein ja sekin joutui paperikoriin.  Onneksi toinen kerta toden sanoi.  Päivä oli haastava, mutta olin lopputulokseen aika tyytyväinen.

 

SININEN ENKELI

SININEN ENKELI

Keijustani tuli sinisempi kuin olin ajatellut.  Mutta onhan sinisiä keijuja, onhan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.