marttaillan teemana juhlat kotona

HERKKUPULLIA

ma 13.3.2017

Marttasisko Helena kertoili innostuneesti illan teemasta.  Se oli lähinnä uskonvahvistusta, sillä tähän ikään mennessä on tullut järjestettyä juhla jos toinenkin.  Juttua riitti puku- ja tarjoiluetiketistä.  Minun mielestäni parhaat juhlat ovat sellaiset, joissa sekä isäntäväki että vieraat viihtyvät.  Etiketistä viis.

 

MARTTOJEN OIVIA RUOKAOHJEITA

Sain taas uuden haasteen.  Seuraavan kokoontumiskerran aiheena on pääsiäisaskartelu.  Uusi puheenjohtajamme Marjukka kuulutti vapaaehtoisia ohjaajia.  Minä – vanha askartelija – olin ainoa joka nostin käden.  Sovimme, että suunnittelemme iltaa kahdestaan Marjukan kanssa.  Hän kysyi illan päätteeksi, onko minulla ideoita.  Keksin aivan ex tempore, että voisimme askarrella pääsiäiskortteja (olipa omaperäinen idea) ja voisimme kokeilla marmoroida kananmunia.  Otamme käyttöön sipulinkuoret, mustikat, punajuurimehun ja riisinjyvät.  Hyvä tästä tulee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.