silk clay askartelua

MASSA-ASKARTELUA

Olen kokeillut Otson ja Visan kanssa muovailua ensin perinteisesti ja sitten nopeasti kuivuvalla Silk Clay massalla.  Siitä on syntynyt lumiukkoja ja pääsiäismunia.  Jouluksi muovailin pari enkeliä seimeen.  Löysin yllätykseksi joulupukin paketista sarjan muovailumassaa ihka omaan käyttöön.  Yksin ei ole tullut askarrellutua ennen kuin nyt, kun minulla on ilo vetää marttaillassa pääsiäisaskartelutuokio.  Olen värjännyt illanistujaisiin munia ja tehnyt pääsiäismuna-aiheisia kortteja inspiraationlähteeksi.

 

ENSIMMÄINEN SILK CLAY KUKKAKORTTI

Kokeilin, voisiko muovailumassaa hyödyntää pääsiäiskorteissa.  Toden totta, kaikkeahan voi.  Kaulitsin massan ohueksi levyksi ja painoin siihen muotilla kuvioita.  Sivelin vielä pintaan hopeista akryyliväriä.  Muotoilu sujui näppärästi saksilla.

 

KUKKASARJA

Massasta syntyi sekä kukkia että kukkamaljakoita.  Liimasin ne korttipohjille ja jatkoin sommittelua kollaasitekniikalla.  Tämä oli taas kerran uusi aluevaltaus.  Mihin vielä ehdinkään, jos/kun intoa riittää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.