uintikausi alkoi

JUSSI TUIKKASI KYLMÄÄN VANAJAVETEEN

ke 7.6.2017

Olipa ihana päästä karkaamaan kaupungista pariksi päiväksi mökille.  Säätiedotus lupasi lämmintä ja aurinkoista.  Mikä ilo koleiden ja sateisten päivien jälkeen.

 

DOWN BY THE LAITURI

Minä olen odottanut down by the Laituri -iltoja.  Eilen se onnistui!  Kannoin kipollisen kylmäsavulohisalaattia rantakeinulle.  Jussi korkkasi valkoviinipullon.  Sauna lämpeni ja järvi oli peilityyni.

JOUTSENIA

Neljä joutsenta uiskenteli verkalleen järvenselällä.  Se oli onnea.

 

pe 9.6.2017

Uintikausi jäi tällä erää lyhyeksi.  Vaikka maalla oli mukavaa, kaupunkivelvotteet kutsuivat.  Minä päivystin torstaina galleriassa.  Kävijöitä riitti, päivä sujui rattoisasti.  ”Olen remontoinut kotini, valkoiset seinät ovat aivan tyhjät, vain taulut puuttuvat, onko tämä oikea paikka?”  Tällainen unelma-asiakaskin sattui kohdalle.  Vakuutin, että paikka on aivan oikea.  Asiakas katseli tarjontaa, ihastuikin valikoimaan ja lupasi tulla uudelleen!

Illalla meillä oli Paperihuone ry:n vuosikokous Petran kotona Vanajan kirkolla.  Toiminta jatkuu suotuisissa merkeissä.

Jussi lähti anivarhain aamulla Annan työmaalle Tapanilaan.  Hän vuokrasi viikonlopuksi hissinosturin, jotta talon korkeat päädytkin saadaan maalattua.  Minä nautin mökillä aurinkoisesta päivästä.

 

ISTUTUSHOMMIA

Nyt kesäistutukset ovat hyvällä mallilla.  Laatikkoviljelmissä kasvaa lehtikaalia, korianteria, rucolaa, tilliä, basilikaa ja samettikukkia.  Auringonkukan taimet istutin keinun vierelle.  Sain virkeät taimet Miikalta.

VÄRI-ILOA

Hain puutarhalta kukkivia pelargonioita ja markettoja silmäniloksi.  Kelpaa nyt odotella niiden pörhistyvän.

la 10.6.2017

Tuomelan martat juhlivat 60-vuotista taivaltaan.  Osallistuin kesäretkelle Tammelaan ja Forssaan.  Päivä oli aurinkoinen ja retken anti kiinnostava.

TUOMELAN MARTAT FORSSASSA

Opastetulla kiertokäynnillä kehräämöalueella saimme aimo annoksen kulttuuria.  Menomatkalla Vanha-Norrin majatalo tarjosi vastapaistettua nokkospiirakkaa.  Paluumatkalla herkuttelimme Finlaysonin tehtaalla shoppailun lomassa.  Kiitokset järjestäjille!

There is one comment

  1. TerttuImmo

    Terkut Kuusamosta! Täällä on meilläkin jo kolmas kevät; koivut hiirenkorvilla ja juuri jäät järvistä lähteneet, tosin eilen vielä fb;ssä kuvia jäistäkin. Vimoset lumikasat tuossa juuri ohitettiin. Onneksi hyttyset eivät kiusaa melontaviikkoamme 😉 Raikkaita uintireissuja siis täälläkin. Vinkkiksi: Päätalon tunnelmissa sujuu pitkäkin automatka…….

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.