thaiakvarellit nähtävissä galleria paperihuoneella hämeenlinnassa

 

Minulla on ollut vilkas näyttelykevät.  Nyt voin irrotella, sillä minulla on kotikenttäetu Galleria Paperihuoneella.  Lomamatkoilla maalaamani akvarellit pääsevät toukokuun ajaksi grafiikanpajan seinille.  Töitä on kertynyt viimeisen vuoden aikana Välimereltä, Malesiasta ja Thaimaasta.  Esillä on myös pieniä lahjaksi sopivia vesivärikukkia ja paljon akvarellikortteja tarjoushintaan.

 

 

Gallerian puolella meillä on Paperihuone ry:n jäsenten näyttely.  Otsikko on vaativa, mutta onneksi tekniikka on vapaa.  En keksinyt janoteemaan muuta kuin kukkia.  Nehän janoavat vettä.  Ripustus on heti vapun jälkeen.  Vietämme avajaisia perjantaina 4.5.2018 klo 18-20.  Kaikki janoiset – tervetuloa!  Virvokkeita on luvassa.

 

UUSIA POSTIKORTTEJA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.