pelti kukkii

HOPEAKUKKAPYLVÄÄT

ma 18.2.2019

Minulla oli visio.  ”Minkähänlainen visio?” Leila kysyi askartelukaupassa.  Suunnitteilla oli kolme suurikokoista kukkapylvästä.  Hain askartelukaupasta tarvikkeita.  Kuten mustaa gessoa ja erilaisia hopeisia pintoja.  Kaikkea löytyi ja vielä muutakin.  Jopa ohutta peilipintaa.  Askartelukauppa on vaarallinen paikka.  Ostin hopeanauhoja, joista saan hienoja varsia kukilleni.  Ostin myös mustaa akvarellipaperia, vaikka en heti keksinytkään, miten sitä hyödynnän.

PYLVÄÄT TOISESSA JÄRJESTYKSESSÄ

Niin ja ne pylväät.  En halua tehdä kolmeulotteisia, vaikka ne olisivatkin luontevia.  Niinpä lähdimme Jussin kanssa rautakauppaan.  Starkilta löytyi jäännöspaloja, jotka sopivat mainiosti tarkoitukseen.  Sain kaksi mdf-levyä ilmaiseksi.  Ne olivat oikeasti jäännöspaloja.  Ostin kolmanneksi tukevan vanerilevyn.  Pohjamaalasin ne valkoisella ja mustalla gessolla.  Kolmannesta tuli harmaa.  Toisen maalikerroksen jälkeen pääsin sommittelemaan pintakuvioita.

Musta pylväs sai pinnalleen hopeaa.  Niin sai valkoinenkin, mutta myös ripauksen värejä.  Harmaalle pinnalle sommittelin offsetpellille vedostamiani kukkia.  Se oli uusi kokeilu, joka toimi.  Jos hyvin käy, voin – ehkä – käyttää näitä aineopintojen lopputyönäyttelyssä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.