ensilumi

ma 19.10.2020

Maa oli aamulla valkoinen. Ennätyslämpimät päivät taitavat olla ohi ja liukkaat kelit edessä. Olemme varautuneet.

AAMUVALO VANAJALLA – KUVA HÄMEENSAARESTA

Laitoimme koko perheen voimin viikonloppuna mökin talvikuntoon. Miika nosti laiturin ja otti Jussin valvonnassa vedet pois päältä. Me naiset korjasimme kesäkalusteet katoksen alle ja siivosimme. Lämmöt jätimme päälle, sillä käymme toki syksyn mittaan vielä mökillä ainakin päiväseltään.

SYYSVITAMIINEJA

Pääsimme viikonloppuna lähiruuan makuun. Kokkasin joka päivä suppilovahveroita. Miika ja Laura toivat Laviasta punaposkisia omenoita Otson nimikkopuusta ja tuoreita puolukoita.

MARRASKUUN NÄYTTELYJULISTEET VALMISTUIVAT AJOISSA

Reippailin aamulla postissa. Tilasin Vistaprintista kiiltävät julisteet marraskuun näyttelyyn ja samalla pinon uusia käyntikortteja. Olin tyytyväinen painojälkeen.

to 22.10.2020

Eilen satoi ja tänään satoi. Ehdin kastella päivän mittaan kahdet kengät. Kumisaappaat ovat mökillä. Hemmottelin itseäni koko päivän. Kävin jalkahoidossa, vesijumpassa ja kampaajalla. Illalla en jaksanut muuta kuin istahtaa television ääreen. MasterChef Australia on edennyt puoleen väliin. Top10 lähestyy. Seuraan häikäistyneenä mitä upeimpia annoksia. Sen jälkeen kokkaan tavallista kotiruokaa.

SINISET TANSSIJAT

Olen viettänyt tällä viikolla mukavia maalaustuokioita työhuoneella. Meillä on joulukuussa tiedossa Paperihuoneen jäsenten pajanäyttely, jonka teema on sininen väri. Se innosti kahteen tanssiakvarelliin. Ystäväni Mari soitti ja kysyi, haluanko osallistua Galleria Kookoksen joulunäyttelyyn Helsingissä. Totta kai haluan. Teemana on Art Goes Home eli taidetta koteihin. Sellaisia töitähän minulta löytyy. Ihanaa, kun ihmisellä on taiteilija- ja galleristiystäviä.

la 22.10.2020

Päivystin tänään pitkästä aikaa Galleria Paperihuoneella. Kävijöitä on näinä aikoina vähän, mutta muutama tuttu sentään poikkesi. Marraskuun näyttely polttelee.

JAPANITEEMA JATKUU

Sain kehystettyä kaksi uutta akvarellia grafiikanpajan Naistenhuone näyttelyyn. Päivä oli kirpeä, mutta keli plussan puolella. Aurinkokin pilkisteli parin päivän sateen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.