pajanäyttely elokuun ajan

Suostuin itselleni yllätykseksi pitämään näyttelyn grafiikanpajallamme. Edellinen oli nimittäin helmikuussa. Meille tuli peruutus, eikä halukkaita ilmoittautunut. Ripustin Cafe Laurellilla olleet temperamaalaukset ja muutaman uuden työn päivystäjämme Semin avustuksella. Luulin, että en pääse avajaisiin, sillä minun piti olla kesäretkellä Visulahdessa. Toisin kävi, kun Jussi pääsi Ilveskotiin kuntoutukseen. Olen nyt kotona passissa odottamassa, että saan hakea miehen pois. Vaikuttaa kovasti siltä, että aurinkoinen mökkikesä on meidän osaltamme ohi. Olen jo oppinut ajattelemaan, että aikansa kutakin. Olimmehan siellä lähes koko kesä- ja heinäkuun.

HÄMEEN SANOMAT JULKAISI PIENEN JUTUN KUVAN KERA
KAUPUNKIUUTISTEN DIGILEHDEN KUVA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.