odotettavissa lämpenevää

ma 18.7.2022

Kesäkuun helteiden jälkeen viileä jakso tuntuu normaalilta. Kaupunkipäivät ovat vaiheeksi mukavia, vaikka muuttotavaroiden järjestely tökkii edelleen.

VOI SITÄ HÄÄPÄIVÄN NÄINKIN VIETTÄÄ

Kävin eilen katsomassa Jussia vaniljajuoman ja mansikkarasian kanssa. Meillä oli hääpäivä. Jussi oli pirteämpi kuin aikoihin ja juttelikin. Soitimme Mikko-veljelle ja Annalle. Palasin sateentihkussa Vuorikadulle. Vietin illan television äärellä Viidakkoperheen seurassa.

PARVEKE KUKKII HETKEN ENNEN MÖKKIMATKAA

Sain tänään Jussin ensimmäiseltä omahoitaja Kertulta viestin. Tyttö tekee nykyään keikkaa Visarantaan. ”Jussi on puheliaalla tuulella ja kertoo selkeitä juttuja teidän eilisestä hääpäivästä ja haluaisi sinun ja Annan kanssa pizzalle”. Ilahduin ja vastasin, että tuomme pian taas herkkuja.

Suunnistin aamulla keskikaupungille. Graafikkoystävä Paula käveli Reskalla vastaan. Houkuttelin hänet seuraksi torikahville. Pikkukaupungissa on puolensa. Ostin torilta kukkailoa mökille ja herneenpalkoiloa itselleni.

TÄSMÄHYVÄÄ ITSELLE

Olin edelleen hääpäivän lumoissa, Hain valkoviinipullon ja kokkasin maittavan valmisruoka-annoksen. Nautin iltapäviäauringosta parvekkeella odotellen mökkipäiviä.

to 21.7.2022

Luvassa on kaksi kuumaa päivää. Tulimme eilen Annan, Samun, Miskan ja Pipan kanssa mökille.

PIPA PÄÄSI MÖKILLE

Kissa on täällä ensimmäistä kertaa. Se kierteli katsemassa huoneet ja yritti kovasti pyrkiä ulos. Anna vei sen hetkeksi valjaissa haistelemaan kesää. Yritämme olla varovaisia, ettei kissa karkaa.

JASMIINI ON TÄYDESSÄ KUKASSA
UKONKELLOT KUKKIVAT KESÄSTÄ TOISEEN
PALLOKRYSANTEEMI PÄÄSI KAUPUNGISTA MÖKILLE

Kiitos kesäsateiden, perennat kukkivat ja pari viikkoa sitten istutetut taimet voivat hyvin.

SAMU JA MISKA NAUTTIVAT VESILEIKEISTÄ

Pojat pääsivät uimaan ja olimme illalla kaikki saunassa. Metsämansikat ja mustikat ovat kypsiä. Pojat maistelivat raakoja karviaisia. Suunnitelmissa on lähteä poimimaan puutarhamansikoita ja vadelmia. Odottelemme Miikan perhettäkin lomanviettoon, mutta heillä on meneillään Espoossa eteisremontti. Lupasivat karata heti, kun putkimies on käynyt.

pe 22.7.2022

Leenan päivä ja Otson 11-vuotispäivä. Miikan perhe tuli illalla.

ILTAPESULLA

Ilmassa on juhlan tuntua. Emme päässeet eilen mansikkamaalle, sillä lähitiloilla oli kypsymistauko. Anna kävi kaupoilla, saamme kyllä suut makeiksi. Jussi oli ollut puheliaalla tuulella, mutta makoili sängyssä, kun hoitajat eivät saaneet nostettua häntä pyörätuoliin. Visarannasta tuli viesti, että tarvitaan lisää pesulappuja (niitä kuluu valtavasti), lisää löysiä sukkia ja lisää väljiä teepaitoja. Lähetin terveisiä, että Jussi pitää enemmän ohuista lyhythihaisista kauluspaidoista, joita löytyy kaapista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.