pääsiäisaskartelua

STYROKSINEN PÄÄSIÄISMUNA

Hämeenlinnassa toimii vireä askartelukauppa, josta saa myös taiteilijatarvikkeita.  Huomasin paikallislehdessä pienen ilmoituksen, jossa kerrottiin askartelutapahtumasta.  Minä vanha askartelija ilmoittauduin oitis. Meitä mummoja tyttärien ja tyttärentyttärien kera kerääntyi paikalle kymmenkunta.  Ohjelmassa oli styroksmunan päällystys papereilla, yhdistetyn kellon ja liitutaulun teko, huovutetuista koristeista koottu nauha sekä korttien taiteilu. 

No runsaan kahden tunnin aikana ehdimme saada valmiiksi kaksi ensimmäistä juttua.  Loppuja varten saimme materiaalimaksun hinnalla tarvikkeet kotiaskarteluun. Ehdotin illan päätteeksi, että voisimme kokoontua joukolla tekemään pelkästään kortteja, sillä liikkeessä on käytössä hieno leikkuri, jolla saa hauskoja kuvioita.  Ehkäpä sellainenkin tuokio vielä järjestyy.

KELLO JA LIITUTAULU

Kuvassa on yhdistetty kello (vasemmalla kultaisin viisarein) ja oikealla liitutaulu.  Olin oikein ylpeä, kun osasin koota kellon ihan itse ja se vielä toimiikin.  Eläkkeellä olossa on se hyvä puoli, että voi iloisin mielin heittäytyä tekemään ihan mitä vain.  Kuten askartelemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.