omatekoinen kukkavihko

KUKKAVIHKO VALKOISISTA RUUSUISTA JA PIKKUNEILIKOISTA

Olen ihaillut, miten sisko taiteilee sujuvasti kukista taideteoksia.  Rakas mökkinaapurimme Annikki haudattiin tänään 100 vuoden ja kahden kuukauden ikäisenä.   Halusin kokeilla, saisinko omin käsin solmittua hänelle kukkavihkon.  Olin kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen.

Muistotilaisuus oli Hämeenlinnassa Suomen kasarmilla Kerho seiskassa, joka on ollut aikoinaan sotku.  Meitä saattajia oli vähän.  Mutta tunnelma oli lämmin ja kaikki muistelivat spontaanisti yhteisiä hetkiä.

There is one comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.