kukkamaalaus jatkuu

KUKKIA VANHOJEN MESTARIEN TYYLIIN – kesken

Aloitin keväällä Pekka Krögerin laseerauskurssilla kukkamaalauksen.  Lupasin kertoa, miten se etenee.  No, tässä oli välissä matkoja ja kevätkiireitä.  Pääsin mökillä maalauksen vauhtiin.  Niinpä sain kukatkin virkistymään. 

Tein pohjatyöt akryyliväreillä.  Nyt kun olen päässyt jatkamaan öljyväreillä, värit kirkastuvat silmissä.  Edessä on vielä monta kuullotuskerrosta.  Olen kovasti ihastunut tähän vanhojen mestareiden tekotapaan.  Laseerauskerrokset tuovat esille hienon kuultavuuden.  Mutta työläs ja aikaa vievä tämä homma on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.