tuoreita ruokamuistoja teneriffalta

PAIKALLISIA LOUNASTARVIKKEITA

Joulukuinen lomaviikko Los Gigantesissa oli ikimuistoinen.  Kaikkea oli ylenpalttisesti.  Sadetta ja myrskyä, auringonpaistetta, haastavia patikkaretkiä sekä ennen kaikkea hyvää tuoretta ruokaa.  Asuimme huoneistohotellissa, jossa oli hyvin varustettu keittiö.

Hiper Dinot tarjosivat lämmintä rapeaa patonkia ja ruskeita maalaismunia.   Salaatti oli tuoretta ja Dorada-olut maistuvaa.  Viinit olivat kevyitä ja edullisia.  Maistelimme saaren juustoja ja makkaroita (siis Jussi).   Kaktushillo oli uusi tuttavuus.  Vain tomaatit tuottivat pettymyksen, sillä ne olivat näin talviaikaan todella happamia.

GRILLATTUJA SARDIINEJA, RYPPYPERUNOITA JA MOJO-KASTIKKEITA

Parasta ravintolaruokaa olivat merikalat, ravut ja simpukat.  Mereneläväpaella oli erityisen maukasta.  Minä pidin kovasti suolavedessä keitetyistä perunoista, joiden kanssa tarjottiin punaista ja vihreää mojo-kastiketta.

SIMPUKOITA, PIKKUMUSTEKALOJA JA KANARIANPERUNOITA

 

LOHI-HUMMERICOCTAIL

Söimme pienissä ravintoloissa, joita Los Gigantesissa hotellimme lähellä oli juuri sopivasti.  Gourmet-paikkojakin löytyi eikä hintataso ollut huimaava.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.