kuukauden taiteilija purki näyttelyt

VIERASKIRJA

En tiedä onko lama iskenyt pahemman kerran vai eivätkö maalaukseni miellyttäneet hämäläisiä.  Olin kovasti ilahtunut, kun sain laittaa töitäni esille Hämeenlinnan taiteilijaseuran edustajana kaupunginkirjastoon ja Café Laurellille marras- ja joulukuun ajaksi.   No, vieraskirjassa oli kyllä paljon nimiä ja kiittäviä arvioitakin, mutta kukaan ei ottanut yhteyttä ostoaikeissa.  Ehkäpä minun pitää vielä harjoitella..

Keväällä ei ole tiedossa näyttelysumaa.  Lupauduin viemään grafiikkaa Lohjan kirjastoon toukokuun ajaksi.  Minulle sattui työtapaturma, sillä varasimme Jussin kanssa edulliset lennot Singaporeen juuri näyttelyn ajaksi.  Onneksi Anna-tytär ja ystävämme Kaizu lupautuivat pienen painostuksen jälkeen  ripustamaan työt, kunhan teen hyvän pohjakartan.

Kesällä minulla ja kurssitovereillani on näytön paikka.  Kolmivuotinen opiskelu taidekoulu Alfa-Artissa huipentuu lopputyönäyttelyyn otsikolla ”Saa katsoa”  Helsingin kaapelitehtaalla elokuun puolessa välissä.  Minulla on työn alla suurikokoisia öljyväritöitä.  Kas, siinäpä haastetta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.