talviuintia

AULANGON KYLPYLÄ VANAJAVEDEN PUOLELTA

Eläkeläisillä on monia iloja.  Olemme jo pitkään suunnitelleet, että rupeamme käymään talvella uimahallissa.  Kunnes Jussi keksi, miksi emme mene saman tien kylpylään.  Aulangolle on meiltä matkaa noin neljä kilometriä.  Teimme reippaan lenkin kirkkaassa pakkassäässä sinne ja takaisin.   Kauniimpaa kävelytietä saa hakea, tämä kun kulkee aivan Vanajaveden rannassa.

Perillä ostimme kymmenen kerran alennuskortin, joka on vuoden voimassa.  Kortti maksoi eläkeläisiltä 70 euroa ja yksi uintikerta tuli vielä kaupan päälle.  Kyllä meidän nyt kelpaa nauttia poreammeesta ja höyrysaunasta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.