helmikuu on kuntoilukuu

LUMIUKKOKELEJÄ

”Liiku enemmän, syö vähemmän”.  Näinhän kaikki terveysgurut meitä kehottavat.  Täytyy myöntää, että kevytruokaviikkojen myötä olo on kohentunut.  Olemme molemmat pudottaneet painoa – vähän ja hitaasti, mutta kuitenkin.  Tarmoakin on riittänyt kaikenlaiseen puuhasteluun.

Viime viikolla Hämeessä oli kunnon pakkaset.  Ulkoilimme posket punaisina.  Nyt helmikuun koittaessa kelit ovat olleet lauhat ja pilviset.  Lenkkeilimme taas tänään tuttuun tapaan Aulangolla.  Matkalla meitä tervehti iloinen lumiukko.

Jussi on jatkanut menestyksekkäästi talvikalastusta.  Verkoista on noussut matikoita ja kuhia.  Meidän ruokapöydässä on ollut jatkuvasti tuoretta kalaa.  Tuntuu että talvella kalantulo on ollut runsaampaa kuin kesäkuukausina.   Arvostan kovasti Jussin kalansaaliita.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.