pääsimme lehteen

Meillä on ollut yllättävä julkisuusprojekti OP-Pohjola-lehden kanssa.  Kiitos siitä nuorison toimittaja-ystävä Netalle.  Hän etsi lehtijuttuun virkeitä eläkeläisiä, jotka ovat kiinnostuneita omatoimimatkailusta ja joilla oli vakuutukset kunnossa.  Miten ollakaan, me osuimme kohderyhmään.  Eikä meillä ollut mitään lehtijuttua vastaan.  Freelance-toimittaja Tiia kävi joululoman aikaan haastattelemassa meitä.  Freelance-valokuvaaja Kaisu kävi muutamaa viikkoa myöhemmin ottamassa meistä valokuvat.  Puhuminen oli hauskempaa kuin valokuvamalleina oleminen.  Siitäkin selvisimme.

Kun lehti ilmeistyi, saimme tutuilta lukuisia puhelinsoittoja.  Emme olleet vielä silloin nähneet koko juttua, joten myhäilimme vain.  Olin kuvitellut, että olemme kirppuina jossain sivun laidassa.  Oli hauska yllätys, että juttu oli oikein näyttävä ja ihan asiaa.  Haastattelijatyttö kirjasi huolellisesti kaikki vakuutusasiat – jutun ideahan oli hehkuttaa vakuutuksilla – ja me puhua pälpätimme laajoista matkoistamme.  Kokonaisuus oli kuitenkin meidän näköisemme, kiitos siitä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.