onni on lähikirjasto

 

KOTITALOMME TAKANA NÄKYY KELTAINEN RAKENNUS, JOSSA ON LÄHIKIRJASTO

Tuomelan martat tutustuivat tänään Hätilän kirjastoon.  Minulle se on tullut jo tutuksi, onhan se kirjaimellisesti lähikirjasto.  Makuuhuoneen ikkunasta näkyy kirjasto-kyltti.  Hämeenlinnan alueella tilauspalvelu on ilmainen.  Sitä tulee käytettyä tosi paljon.

Sain samalla käynnillä luottamustehtävän.  ”Sinä kun osaat leipoa, pyöräyttäisitkö seuraavaan kokoukseen 35 rahkapullaa”.  Minä, joka en ole leipoja, olin lähes häkeltynyt.  Lupasin tutkailla marttojen leivontasivustoa.  Eiköhän tästäkin selvitä.  Kahden viikon kuluttua lupaan julkaista valokuvan, millaisia pullista tuli.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.