viha ja rakkaus

YHTEISKOLLAASI VIHA

Yhteiskollaasimme valmistuivat tämän päivän kurssilla.  Oli jo aikakin, sillä seuraavalla kerralla meillä on katselmus ja sitä seuraavalla kerralla näyttelyn ripustus Vanajaveden opiston aulaan.  Minä pakersin vihan ja rakkauden kimpussa niin hartaasti, että tarinan kuvitus jäi kotiläksyksi.  Sain sentään päivitettyä villisilmä-kollaasin.

YHTEISKOLLAASI RAKKAUS – minun pilkullinen suuteleva parini on päässyt hempeään seuraan

Sain kovasti uskonvahvistusta innolleni, kun kävin kahvitauolla tarkistamassa sähköpostin.  Ja riemu oli rajaton, kun huomasin päässeeni mukaani Hämeenlinnan taiteilijaseuran riveihin Riihimäen OUTO-näyttelyyn nimenomaan kollaaseilla!  Jussi muistaa sanoa joka kerran kun lähden kurssille, että kollaasi kestää.  Nyt minäkin uskon.

 

VILLISILMÄ

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.