viimeinen lähiopetuspäivä

TAITEILIJASISKO MARIN KANSSA OLEMME SELVINNEET LOPPUSUORALLE

Kolme taidekouluvuotta on vierähtänyt nopsaan.  Koko 12 hengen ryhmämme oli paikalla helluntaina 8.6.2014, kun kokoonnuimme viimeistä kertaa lähiopetusjaksolle.  Edessä on vielä elokuun puolessa välissä presentaatiot eli esittelyt lopputöistä.  Niin ja tietenkin se näyttely, jonka yhteydessä saamme lopputodistukset.  Edessä on myös lopputyöportfolion teko.  Joten kesä kuluu lopputyöhengessä.  Luulenpa, että näyttelyn jälkeen tulee hetken tyhjiö kaiken tämän pakertamisen jälkeen.

 

SARI KUVASI MEIDÄT KULTAKEHYSTEN KERA

Katselimme videotykin kautta kaikkien tähän asti tekemät työt.  Saamme aikaiseksi hienon näyttelyn.  Maarit kuvasi videolle pienen esittelyn itse kultakin.  Se tulee pyörimään näyttelytilassa katsojien ilona.  Huh, siitäkin selvittiin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.