satoi tai paistoi

 

TUMMAT PILVET KESÄONNEMME YLLÄ

Mökillä ollaan.  Luonto kukoistaa, mutta lämpötila on kymmenen asteen tietämissä.  Jatkuvasti.  Me lenkkeilemme ja puuhastelemme mökkiaskareissa.  Niitä riittää.  Jussilla on niin paljon projekteja, että aamuisin ei tarvitse kuin päättää, mitä tänään jatkaisi.  Eilen hän innostui laskemaan verkot, sillä järvi oli tyyni.  Tänä aamuna mies tuli rannalta leveästi hymyillen.

 

JUHA JA KUHA

Minä maalaan taidekoulun lopputöitä ulkosalla.  Villapaita päällä.  Ei haittaisi, vaikka aurinko pilkistelisi vähän useammin.  Olemme varanneet liput Hauhon kesäteatteriin sunnuntaiksi.  Saa nähdä, istummeko sateessa.  Sääkartan mukaan rintama hipoo näitä seutuja, mutta vähän lämpenevää on luvassa.  On tämä merkillinen kesäkuu.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.