loppunäyttelytyöt lähes valmiina

 

MYÖTÄTUULESSA

Tai ainakin niin valmiina, että voin esitellä ne Maaritille, kun hän tulee käymään työhuoneellani.  Oriveden opiston maalauskurssi oli antoisa.  Toivoin saavani aikaiseksi pari kelvollista työtä täydentämään sarjaa.  Tänään 11.7. oli onnekas päivä.  Palettiveitsi ja purjetuuli löysivät toisensa.

 

SADETTA JA AURINGONPAISTETTA

Maalasin jo alkuviikolla maiseman, jonka myös kelpuutin ehdokkaaksi Kaapelitehtaan näyttelyyn.  Joten nyt voin henkäistä helpotuksesta.  Toki olen valmis tekemään korjauksia, mutta uusia maalauksia ei taida enää syntyä.

Edessä on vielä portfolion viimeistely.  Säästin sen tekemisen näin pitkälle, sillä halusin antaa maalauskurssin töille mahdollisuuden päästä mukaan.  Kesäloma taitaa alkaa nyt toden teolla.  Viikonloppuna Hämeenlinnassa on linnajazz ja lämmintä luvassa +29 astetta.  Kelpaa nyt lähteä piknikille linnanpuistoon.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.