kesäpäivä kyläjuhlilla

 

LEENA JA LIISA TENHOLAN KYLÄJUHLILLA VANAJAVEDEN RANNALLA

Tapaamme mökkinaapurit joka kesä perinteisillä Tenholan kyläyhdistyksen juhlilla Vanajaveden rannalla.  Sää suosi, vaikka ilmassa oli sateenuhka.  Virallisten avajaissanojen jälkeen projektipäällikkö Mika Soramäki Vanajavesikeskuksesta kertoili järven tilasta.  Olimme tyytyväisiä, että se on tyydyttävä.  Suurin uhka on fosforipäästöt.

Juhlat etenivät leikkimielisten kilpailujen, makkaranpaiston ja virvokkeiden nauttimisen sekä yleisen seurustelun merkeissä.  Minä ja pari muuta mökkiläistä ripustimme Kairinmajalle taidenäyttelyn.  Juhlista jäi iloinen mieli ja se antoi taas kerran eväitä arvostaa kaunista ympäristömme.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.