lopputyöportfolio on valmis

 

TOINEN PORTFOLIO JÄÄ KOULULLE

Loppu häämöttää.  Sain valmiin portfolion vajaassa viikossa Ifolorilta.  Olin kovasti tyytyväinen kuvien tasoon.  Tuli jopa mieleen, että kuvat ovat parempia kuin alkuperäiset maalaukset.  Kiitos siitä photoshopin.

Portfolion teko ei ollut mikään pikkujuttu.  Tekstiä piti olla vähintään viisi A4 sivua.  Siinä piti pohtia lopputyöprosessia.  Minulle tehtävä oli mieluinen, sillä kirjoittelen mielelläni.  Maarit tarkasti kirjoitelman ja antoi palautetta: ”Mielenkiintoinen teksti, ei korjattavaa”.  Kirjaseen tuli lopulta 48 sivua ja runsaasti kuvia.  Suurin työ oli keksiä kuville nimet.  Lueskelin maalaamisen ohessa runokirjoja ja liitin kuvateksteihin pieniä säkeitä.

Saamme portfoliosta todistukseen arvosanan.  Kyllä nyt jännittää, mitä mieltä opettajat ovat hengentuotteestani.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.