näyttelyhuumaa

 

PÄÄTTÖTODISTUSTEN JAKO

Olo oli kuin aikoinaan ylioppilasjuhlissa.  Minulla ja taiteilijasiskoilla oli taidekoulun lopputyönäyttelyn avajaiset Helsingin kaapelitehtaalla tiistaina 19.8.2014.  Kolmen vuoden opiskelu oli onnellisesti ohi.  Laitoin avokätisesti kutsuja kaikille läheisille.  Ja kaikki läheiset tulivat sadesäästä huolimatta.  Olin melkoisessa pyörityksessä, kun kaikki kävivät virallisten puheiden ja todistusten jaon jälkeen onnittelmassa kukkien kera.  Hauska olla kerran elämässä päivä prinsessana.

Kotiin tultuamme oma mieskin hemmotteli.  Hän haki lähipizzeriasta valkosipulintuoksuisen pizzan ja poksautti kylmän kuohuviinipullon auki.  Hän oli niin hyvällä tuulella, että suostui ottamaan kitaran esille.  Yhdessä lauloimme kaihoisia säveliä lämpimässä kesäillassa.  Tämä oli onnea.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.