sadepäivän askartelua

 

JUSSI LEIKKASI AMMATTIMAISESTI PASPOJA

Tiistaina 26.8. satoi.  Koko alkuviikoksi oli luvassa sadetta.  Niinpä emme pitäneet kiirettä lähteä mökille.  Hämeenlinnassa vietetään pe 29.8. taiteiden yötä.  Taiteilijaseuralla ja Paperihuoneen graafikoilla on verkatehtaan sisäpihalla basaaripöytä.  Olen lupautunut päivystämään ainakin alkuillan.

 

AKVARELLEJA VÄRIPOHJILLA

Niinpä keksin meille oivaa sadepäivän puuhaa.  Jussi leikkasi paspoja ja minä kiinnitin niihin uusimpia grafiikanvedoksia.  Keväällä Malesiassa maalaamani pienet akvarellit saivat väripohjat.  Tuon myyntipöydälle sellofaaniin käärityt taideteokset ja pinon kortteja.  Ja toivon hartaasti, ettei perjantaina sada.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.