ohi on

MIKÄ SINUSTA TULEE ISONA? MINUSTA TULI KUVATAITEILIJA 🙂

Kolmen vuoden taidematka on nyt onnellisesti ohi.  Pääsimme koko ryhmä tasatahdissa maaliin.  Kaksitoista toivorikasta kuvataiteilijaa on nyt valmiina valloittamaan oman paikkansa taidemaailmasta.  Purimme tänään elokuun viimeisenä päivänä lopputyönäyttelymme Helsingin kaapelitehtaalta.

Palaamme samalla porukalla samaan paikkaan ensi keväänä pääsiäisen aikaan.  Millaisia töitä meillä silloin on, sitä emme vielä tiedä itsekään.  Kevätnäyttelyn teema on soundscapes eli äänimaisemia.  Se kuulostaa kiehtovalta.  Näen jo silmissäni värejä, rytmiä, tuulen suhinaa.

Kouluaika oli vaativa.  Saimme ponnistella voimien äärirajoilla.  Saimme myös kokea onnistumisen riemukkaita hetkiä.  ”Muistakaa nauttia maalaamisesta”, viisas opettajamme jaksoi muistuttaa.   Jokainen lähtee nyt omille poluille, mutta on lohduttavaa ajatella, että polkumme kohtaavat vielä.

Tässä lopuksi vastaavan opettajamme Maaritin kannustavat sanat: ”Haluan omalta ja Eilan osalta kiittää kaikkia näistä antoisesta kolmesta vuodesta.   Olette olleet aivan mahtava ryhmä ja olette edelleenkin.  Teitä tulee IKÄVÄ!  Toivon, että saamme kuulla teistä ja teidän näyttelyistänne.   Muistakaa, jokainen teistä on ainutlaatuinen ja arvokas kuvataiteilija!  Haltaan kun tavataan!”

Tämä taidekoulussa-blogi päättyy tällä erää tähän.  Mutta taidematka ja taidetarinat jatkuvat.

Kiitokset kannustuksesta ja jaksamisesta miehelleni Jussille, perheelle, opettajille, mahtaville taiteilijasiskoille, ystäville sekä kaikille taiteen ystäville!

toivottaa Marjaleena – kuvataiteilija – visual artist vuosimallia 2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.